Voor B2B

De beste wijn voor de horeca

Wil je brasserie, hotel of restaurant zijn beste wijntje voorzetten? We klaren je aanbod uit. Zowel voor je huiswijnen als kaartsuggesties. Eerst spreken we af. Zo verstaan we perfect naar welk type product jij op zoek bent. Dan krijg je van onze wijnspecialisten een voorstel voor de wijnen én advies dat sprankelt van vakkennis. Daarmee overtuig je elke gast die komt tafelen.

Maak van wijn de troefkaart van je zaak.


Wijn als relatiegeschenk

Wijn als nieuwjaarscadeau of incentive? Altijd een attente verrassing voor je klanten, zakenrelaties of personeel. Klop bij ons aan voor zo’n subliem relatiegeschenk. Enkele kratjes wijn of honderden kistjes? Geleverd op één centraal adres of ter plaatse bij de gelukkigen? Standaard verpakt of in een verpakking speciaal voor jouw bedrijf? Kom maar op. Je klanten en collega’s zijn verzot op cadeautjes. Wij ook!

Ga voor een wijncadeau
dat iedereen smaakt.Wijndegustatie als bedrijfsevent

Ideetje! Motiveer je team of klanten met een wijndegustatie. Dat hebben ze verdiend. Een van onze vinologen leidt de proeverij. Waar? Bijvoorbeeld in ’t ConVINium. Kan ook in je bedrijf restaurant. Of tijdens een teambuilding. Op het plein voor een kasteel, tussen de wijnranken of bij het haardvuur. Succes mag knetteren.

Welke wijnformule voor jouw bedrijf?


categorieën