Nieuw
Nieuwste producten
Wijn van 
de maand
Zwart fruit, violetjes, kruidigheid en leer in de neus. In de mond worden we verwend met indrukken van drop en kersen, en een typische mineraliteit dankzij de oude wijnstokken. Erg geconcentreerde en sappige wijn met een aangename lange afdronk. Karaktervolle wijn.
Pago Calzadilla - Matelot | 5+1 Promoprijs Vino de la Tierra de Castilla Garnacha blanca
Witte wijn | Spanje | 2021
Van 1 tot 5
€ 16,17
Vanaf 6
€ 13,47
Details
De wijn vertoont een strogele kleur. Frisse aanzet met aroma's van tropisch fruit, meloen en groene appel. Heerlijke, elegante mineraliteit, maar tegelijk ook rond en uitstekend in balans. Lange finale met een klein bittertje. 
Vallformosa Proa Rosado - Brut | 5+1 Promoprijs Cava
Schuimwijn | Spanje, CAVA
Van 1 tot 5
€ 10,58
Vanaf 6
€ 8,81
Details
Een briljante kleur, kersenrood met robijn tinten en fijne aanhoudende bubbels. In de neus elegante aroma's van rood fruit (aardbeien en frambozen) en wat toast. In de mond zelfde stijl van aroma’s, sappige rode bessen, rond en sensueel. Een zachte droge stijl, waardoor deze cava voor iedereen toegankelijk blijft en vele hapjes perfect zal begeleiden.

Járen gerijpt wijnadvies, gratis in je mailbox

Welke wijn past bij welke gelegenheid? Wat is ons oordeel over nieuwe wijnjaren? Waarop moet je letten als je wijn proeft? Dat lees je in de nieuwsbrief van DULST wijn met advies. Wat al jaren rijpt in onze hersenen, lees je binnenkort in je mailbox.
categorieën