Vier met ons mee,
wij worden 30!

DULST wijn met advies is 30 en laten we direct klare wijn schenken: om die mijlpaal te vieren hebben we komende maanden van ons jubileumjaar een geweldig programma op de planning staan, met onder andere ons wijnmakersdiner, onze wijndegustatie en een – voorlopig nog – geheime give-away.  

Dit najaar nemen we je mee op sleeptouw door onze wonderlijke wijnhandel en op tijdreis door onze geweldige geschiedenis.  Houd de komende maanden dus zeker je mailbox en @wijnendulst in de gaten op social media, want het gaat knallen. Dat beloven we. 

We starten alvast met onze herfstdegustatie én lanceren voor het eerst een wijnmakersdiner!

Inschrijven degustatie

Jubileumdegustatie 2023

Kom proeven op  donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober!
We werken opnieuw met tijdsloten om piekmomenten te vermijden.
Op donderdag en vrijdag kan je een tijdslot kiezen tussen 17.00 en 20.30 u. Degusteren kan tot 22.00 u.
Op zaterdag verwelkomen we je tussen 14.00 en 18.30 u en kan je proeven tot 20.00 u.

Opnieuw een gezellig praatje slaan met enkele wijnbouwers? 

Hier alvast de aanwezige wijnbouwers die samen met jullie ons jubileum vieren:

Uit Frankrijk verwelkomen we:

Mas de Boislauzon (Rhone)  & Ch. de Lancyre (Languedoc)

De Italiaanse gezelligheid wordt vertegenwoordigd door:

Guerrieri (Marche), Monte del Frà (Veneto), Salatin (Veneto)

De Spaanse zon vindt zijn weg naar onze kelder dankzij:

Nekeas (Navarra) , Eguren Ugarte (Rioja), Torrederos (Ribera del Duero), Augusti Torello Mata (Catalonië)

En last but not least uit Oostenrijk:

Het gloednieuwe domein Artner (Carnuntum).

Inschrijven wijnmakersdiner

Geniet van een heerlijk vijfgangenmenu met aangepaste wijnen. Bij elk gerecht schuift een andere wijnbouwer mee aan tafel. Hij serveert een bijpassende wijn en neemt jullie mee op een leerrijk en culinair avontuur. Een unieke ervaring om duimen en vingers van af te likken!


WAAR? Restaurant Bibois - Gemeentestraat 12 - 3054 Vaalbeek

WANNEER? Zaterdag 14 oktober. We starten om 20u00 stipt.

MENU

Ontvangst aan tafel met aperitiefhapjes
***
Noorse zalm carpaccio 
Avocado - groene appel - krulandijvie - radijs - Shiso purple 
Mandarijn & limoen 
***
“Vol-au-vent” van fazant 
Kroketje van zwezerik met herfsttruffel en bospaddenstoelen 
***
Hereford Angus runds roast 
Mille feuille van aardappel - “chiconette Ardennais” - herfstgroenten spiesje
 “Jus de Bœuf met groene peper” 
***
Fijnproeversdessert van de patissier 


 Annuleren kan kostenloos tot 10 dagen voor aanvang van het diner. 

Bij latere annulatie blijft de deelnameprijs 100% verschuldigd.

categorieën